Как действа?

Какво прави Boxair уникални е въпрос, на който могат да бъдат дадени няколко отговора – предпазната платка, мрежата от нанокристали и мембраната от бамбук.
Boxair съчетава тези три патентовани световни иновации, за да осигури висока степен на комфорт и защита на интимната зона, и да работи срещу нейното изпотяване и прегряване.
Предпазната платка на Boxair е съставена от мрежата от нанокристали и мембраната от бамбук. Тя предотвратява както претоплянето, така и изпотяването в интимната зона, а оттук и възможността за развитие на бактерии, гъбички, кожни раздразнения или възпаления.
Мрежата от нанокристали представлява висок клас текстилно влакно Ice Cool©, обработено с нанокристални частици. Тази структура ефективно отвежда излишната влага от кожата към повърхността, където тя се изпарява. Патентованото влакно подобрява топлообмена в интимната зона и възпрепятства прегряването на тестисите.
Мембраната от бамбук е изработена от фината материята Ochacoтм, получена чрез овъгляване на висококачествен тайвански бамбук. Ергономичната ѝ форма отделя тестисите от вътрешната страна на бедрата и с това улеснява въздушната циркулация при движение на тялото и подобрява кръвообращението в интимната зона.
Корпусът на самите боксери е изработен от висококачествен пениран памук за естествено усещане и лекота на движенията.

Увери се в безпрекословните качества на Boxair, като избереш още сега модел за себе си или твоята половинка. Поръчай лесно тук.