СтруктураСпециално проектираната охлаждаща секция на мъжко бельо Boxair е изработена от два вида технологични влакна, които оптимизират въздушната циркулация  и подобряват термодинамиката в интимната зона.  Обработката  с нанокристали  и специфичната структура на материята  създават  условия  за ефективно отвеждане на  излишната  влага  от кожата  към повърхността на текстила, като така температурата  в контактната област намалява с до 2°C в сравнение с останалите материи. Характерните мембрани от влакна карбонизиран  бамбук отделят тестисите от вътрешната страна на бедрата, като предпазват от прегряване и стимулират  кръвообращението.
Секцията отделя тестисите от контакт с бедрата, като същевременно обемът на интимните части е в естествена биологична позиция, без да се смачква и притиска. Страничните мембрани са изчислени да следват физиологичните  форми на тялото и по този начин не притесняват и не ограничават, а деликатно моделират без усещане за натиск.
Комбинацията от два вида технологични тъкани от най-модерно поколение допринася за предотвратяване повишаването на температурата на тестисите. Контактът с основния вътрешен преграден модул намалява температурата в интимната  зоната на тялото с до 2°C. Структурата от естествени минерали поглъща и извежда влагата и подържа тестисите сухи и защитени.